Απολαυστικος Πρωινος Μπουφες στο Piraeus Theoxenia

Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν πλούσιο πρωινό μπουφέ στον ομορφότερο χώρο πρωινού στον Πειραιά. Δοκιμάστε κρύα και ζεστά εδέσματα, κρουασάν βουτύρου, brownies σοκολάτας και σπιτικές πίτες παρασκευασμένες από τον σεφ του ξενοδοχείου, όπως σπιτική μηλόπιτα και καρυδόπιτα.

Το Piraeus Theoxenia συμμετέχει στο Ελληνικό Πρωινό μια πρωτοβουλία που σχεδιάστηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

 

logo-gr

Ο στόχος του προγράμματος “Ελληνικό Πρωινό” είναι να δώσει στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να γνωρίσουν τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας και τη γεύση στο πρωινό από αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα και πιάτα που βρίσκονται στο επίκεντρο της Μεσογειακής Διατροφής. Η μεσογειακή διατροφή δεν είναι απλά μια σύγχρονη διατροφική τάση, αλλά σύμφωνα με την UNESCO «πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας». Τα κύρια προϊόντα της μεσογειακής διατροφής, όπως το ψωμί, τα παξιμάδια, το ελαιόλαδο, οι ελιές, το γιαούρτι, το μέλι, τα τυροκομικά προϊόντα, τα αλλαντικά, τα φρέσκα λαχανικά, τα όσπρια, οι πίτες, τα γλυκά και τα φρέσκα φρούτα αποτελούν τη βάση του ελληνικού πρωινού.

Υπηρεσια Δωματιου Room Service στο Piraeus Theoxenia

Δοκιμάστε γεύσεις από Μεσογειακή κουζίνα από την άνεση του δωματίου σας παραγγέλνοντας room service.

Incognito Restaurant, ενα σημειο συναντησης με εξαιρετικη κουζινα στον Πειραια

Παραδοθείτε στις γευστικές απολαύσεις που σας προσφέρει το νέο μοντέρνο και κομψό σημείο συνάντησης του Πειραιά. Ένας καταπληκτικός διακοσμημένος χώρος με προσεγμένο design ντυμένος με ζεστά χρώματα, ξύλο και με χαρακτηριστικούς πίνακες σε απόλυτη αρμονία.

Τόπος συνάντησης για κάθε ώρα της ημέρας, για ένα business lunch ή για ένα χαλαρό δείπνο. Οι σεφ του Piraeus Theoxenia φημίζονται για τις δημιουργίες τους και έχουν πάντα κάτι καινούριο να προτείνουν. Ένα απολαυστικό ταξίδι γαστριμαργίας στην Ιταλική και Μεσογειακή κουζίνα, μία πανδαισία εξαιρετικών πιάτων που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Συνοδεία εκλεκτών κρασιών, ανάλογα με την ώρα ή την περίσταση και το γεύμα ή το δείπνο αναδεικνύονται σε τέχνη που ανυψώνει τις αισθήσεις και αποζημιώνει ένα διάλειμμα στην εργασία ή μία έξοδο για εκλεκτό φαγητό. Η φαντασία που αφήνεται στην εξουσία της κουζίνας και οι αυθεντικές δημιουργίες μας, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Incognito Bar, για χαλαρωτικα κοκτειλ απο νωρις μεχρι αργα

Το Incognito Bar είναι μια μοντέρνα και ήρεμη όαση στο κέντρο του Πειραιά. Η ζεστή, άνετη και εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το προσεγμένο service που προσφέρει το κάνουν το πιο εκλεπτυσμένο bar ξενοδοχείου. Ένας χώρος ευχάριστος για φιλικές ή επαγγελματικές συναντήσεις και χαλαρωτικός μετά το τέλος της εργασίας όπου προσφέρονται ποικιλίες καφέ, ελαφριά γεύματα και εκλεκτά ποτά.

Ο μοναδικός σχεδιασμός, το ντεκόρ του και η ζεστασιά του ξύλου που κοσμεί το δάπεδο και τα έπιπλα του, συντηρούν την αρμονία, την κομψότητα και του προσδίδουν ένα μοναδικό χαρακτήρα. Ανοικτό καθημερινά από το πρωί εώς το βράδι σε ένα πολυτελές και διακριτικό περιβάλλον μπορεί να απολαύσει κανείς τον espresso του, ένα cocktail ή ένα εκλεκτό κρασί με τη συνοδεία γευστικών και προκλητικών επιλογών από σνακ.

*Για κρατήσεις στο Piraeus Theoxenia Incognito restaurant – bar επικοινωνήστε στο : 210-4112550