Το μοναδικο Boutique ξενοδοχειο πολυτελειας 5-αστερων στον Πειραιά

Το μοναδικό ξενοδοχείο πολυτελείας 5-αστέρων στον Περαιά, το Piraeus Theoxenia αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να μείνουν σε ένα boutique ξενοδοχείο στο κέντρο του Πειραιά δίπλα στο λιμάνι, το εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις, μοντέρνες εγκαταστάσεις και υψηλού επιπέδου service ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Το Piraeus Theoxenia είναι ένα νέο ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών όπου συνδυάζεται η διακριτική πολυτέλεια με τη ζεστασιά του χώρου δίνοντας την αίσθηση διαμονής σε έναν οικείο χώρο σαν το σπίτι σας. Σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες σας, το Piraeus Theoxenia προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, όπως πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ζεστό και φιλόξενο χώρο υποδοχής, gourmet εστιατόριο και μπαρ, ολοκαίνουργιο υδρομασάζ στον τελευταίο όροφο με θέα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσες για meeting και κοινωνικές εκδηλώσεις, τμήμα οργάνωσης συνεδρίων και εσωτερικό χώρο γκαράζ.

Στο Piraeus Theoxenia διαρκής στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτησή σας ώστε η διαμονή σας να αποτελεί μοναδική εμπειρία. Σταθερή δέσμευσή μας είναι η διαρκής βελτίωση και ανανέωση των υπηρεσιών μας. Οι θετικές κριτικές και υψηλές βαθμολογίες του Piraeus Theoxenia στο Tripadvisor και σε άλλες ιστοσελίδες αξιολόγησης ξενοδοχείων επιβραβεύουν το ξενοδοχείο μας και αναγνωρίζουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

Η φιλοσοφία μας εστιάζεται στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προσιτής πολυτέλειας, και γι αυτό το Piraeus Theoxenia αποτελεί την κορυφαία επιλογή διαμονής στον Πειραιά.

HotelREZ logo