Ιδανικη θεση κοντα στο λιμανι του Πειραια για κρουαζιερα

Το ξενοδοχείο Piraeus Theoxenia βρίσκεται στην πιο προνομιακή θέση του Πειραιά μόλις 300 μέτρα από το κεντρικό λιμάνι και τον σταθμό επιβίβασης κρουαζιερόπλοιων και επιβατικών πλοίων με δρομολόγια προς όλα τα ελληνικά νησιά. Σε μερικά μόλις λεπτά από το ξενοδοχείο βρίσκεται ο σταθμός του Metro που συνδέει τον Πειραιά με το αεροδρόμιο, το κέντρο της Αθήνας και τα βόρεια προάστια. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται επίσης τα εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και café, καθώς και το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Η θέση του Piraeus Theoxenia είναι ιδανική και για αθλητικές διοργανώσεις καθώς το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και το Στάδιο Καραϊσκάκη του Ολυμπιακού.

Σε απόσταση λιγότερη από 1 km βρίσκεται το εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ όπου πραγματοποιούνται μεγάλες εκθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Το Piraeus Theoxenia αποτελεί την πρώτη επιλογή προτεινόμενου ξενοδοχείο για την προσιτή πολυτέλεια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει.

Πρώτη επιλογή ξενοδοχείου με business υπηρεσίες

Εκτός από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της διαμονής σε ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο πολυτελείας στον Πειραιά, η διαμονή στο Piraeus Theoxenia προσφέρει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και σε στελέχη επιχειρήσεων που επισκέπτονται τον Πειραιά για δουλειά. Συνδυάζοντας εξαιρετικούς συνεδριακούς χώρους, συνεδριακό εξοπλισμό και τεχνογνωσία, και πλήρως οργανωμένη κουζίνα με δυνατότητα catering εκδηλώσεων, το Piraeus Theoxenia αποτελεί την πρώτη επιλογή 5-άστερου ξενοδοχείου στον Πειραιά για διοργάνωση συνεδρίων πολύ κοντά σε όλες τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις την Ακτής Μιαούλη στον Πειραιά..

Τουριστικά Αξιοθέατα

  • Μουσείο Ακρόπολης 7 km
  • Ακρόπολη 7 km
  • ΟΛΠ Εκθεσιακό Κέντρο  0,5 km
  • Θέατρο Ηρώδου Αττικού 12 km
  • Δημοτικό Θέατρο Πειραιά 0,3 km
  • Παναθηναϊκό Στάδιο 7 km
  • Λυκαβηττός      9 km
  • Στάδιο Καραϊσκάκη   1 km
  • Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  1 km

Πρόσβαση στο Piraeus Theoxenia

Από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος (ATH) :

Κινηθείτε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα για 23 km. Στην έξοδο προς “Εθνική Οδό – Πειραιάς” κατευθυνθείτε προς Πειραιά για 12 km. Ακολουθήστε την έξοδο “Λεωφόρος Ποσειδώνος” προς Πειραιά για 2 km. Στρίψτε αριστερά στην Οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και σε 300 μέτρα στρίψτε δεξιά στην Οδό Καραολή & Δημητρίου όπου θα συναντήσετε το ξενοδοχείο Piraeus Theoxenia.

Από το κέντρο της Αθήνας :

Ξεκινώντας από την πλατεία Συντάγματος κινηθείτε στην Οδό Φιλελλήνων και μετά στρίψτε δεξιά στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας όπου μετατρέπεται σε Λεωφόρο Συγγρού. Κινηθείτε στη Λεωφόρο Συγγρού για 5 km μέχρι να συναντήσετε τη Λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Πειραιά. Μετά από 3 km στρίψτε αριστερά στην Οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και σε 300 μέτρα στρίψτε δεξιά στην Οδό Καραολή & Δημητρίου όπου θα συναντήσετε το ξενοδοχείο Piraeus Theoxenia.

Από το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά :

Στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά κινηθείτε επί της Ακτής Ποσειδώνος και στρίψτε αριστερά στην Οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Μετά από δύο τετράγωνα στρίψτε δεξιά στην Οδό Καραολή & Δημητρίου όπου θα συναντήσετε το ξενοδοχείο Piraeus Theoxenia.

Βρείτε μας στο Google Maps


View Larger Map