Απολαυστικό Πρωινό στο Theoxenia House

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα γευστικό πρωινό προετοιμασμένο από τον Σεφ μας. Μένοντας στο Theoxenia House μπορείτε να απολαύσετε πρωινό της επιλογής σας στη σουίτα σας ή να επισκεφτείτε το Theoxenia Palace, μόλις 50 μέτρα από το Theoxenia House, αν επιθυμείτε έναν πλούσιο πρωινό μπουφέ, από τις 7:30 πμ έως τις 10:30 πμ χωρίς επιπλέον χρέωση, υπό την προϋπόθεση που έχετε κλείσει σουίτα με πρωινό.

 Υπηρεσία Δωματίου Room Service στο Theoxenia House

Δειπνήστε με άνεση στη σουίτα σας παραγγέλνοντας Room Service από ένα κατάλογο με αρκετές επιλογές από Ιταλική, Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, καθώς και απολαυστικά επιδόρπια.

Μεσογειακές γεύσεις στο Theoxenia Palace Restaurant – Bar, δίπλα στο Theoxenia House

Ανακαλύψτε τη gourmet κουζίνα του Theoxenia Palace επιλέγοντας για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο το εστιατόριο του ξενοδοχείου, μόλις 50 μέτρα από το Theoxenia House. Προσεγμένα και δημιουργικά πιάτα όπως το ριζότο Σαφράν με γαρίδες, τις πέννες ολικής αλέσεως με μανιτάρια και μοτσαρέλλα, και τα φιλετάκια μαριναρισμένα με μαυροδάφνη, θα σας εντυπωσιάσουν. Για επιδόρπια ο σεφ προτείνει εντυπωσιακές δημιουργίες όπως cheesecake με φρούτα, σπιτικό τιραμισού και σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια.

* Για κρατήσεις στο Theoxenia Palace Restaurant – Bar επικοινωνήστε στο : 210-6233622