Το Spa μας λειτουργεί από την Orloff, την κορυφαία ελληνική εταιρεία spa, η οποία διαχειρίζεται πολυτελείς χώρους ευεξίας στην Αττική και τα ελληνικά νησιά.

Το Orloff Day Spa προσφέρει αποκλειστικές προσφορές spa και πακέτα spa που εστιάζουν στην επίτευξη ευεξίας, χαλάρωσης και πλήρους αποκατάστασης καθορισμένων περιοχών του σώματος και του προσώπου. Το ειδικά σχεδιασμένο spa προσφέρει ειδικές θεραπείες και εξαιρετικές υπηρεσίες spa για την απόλυτη ανανέωση του σώματος και του πνεύματος.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν μια θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, η μοναδική που λειτουργεί στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Επιπλέον ένα Hamam 6 θέσεων, ένα τζακούζι δίπλα στην πισίνα και μια σάουνα 6 θέσεων.

Υπάρχουν 2 δωμάτια θεραπείας στο Spa, ένα δίκλινο και ένα μονό, όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία από μασάζ σώματος υπογραφής και θεραπείες σώματος ή μπορείτε να απολαύσετε τις περιποιήσεις προσώπου Valmont.

Το Spa λειτουργεί με τα προϊόντα και τις θεραπείες της κορυφαίας ελβετικής εταιρείας Valmont και με εξατομικευμένες θεραπείες που σχεδιάστηκαν από τη γαλλική μάρκα spa Cinq Mondes, και οι δύο διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες στον τομέα του spa και της ομορφιάς.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Day Spa προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε περιοχής, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα την φυσική ισορροπία του δέρματος με τον απλούστερο και ευκολότερο τρόπο.

Η πρόσβαση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα είναι για τους επισκέπτες είναι με χρέωση EUR 25 ανά άτομο / ημέρα. Διατίθεται για ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών. Οι εξωτερικοί επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την πισίνα με χρέωση 45 EUR ανά άτομο / ημέρα.

Το Spa (εσωτερικό τηλεφώνο 162) βρίσκεται στο μείον 1 όροφο, ώρες λειτουργίας 12μμ – 8μμ.