Delicious Breakfast Buffet

Απολαυστικος Πρωινος Μπουφές

Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο απολαμβάνοντας έναν πλούσιο πρωινό μπουφέ. Δοκιμάστε από μια ποικιλία κρύα και ζεστά εδέσματα, όπως φρέσκα croissant, μηλόπιτα, καρυδόπιτα, σπιτικά cookies σοκολάτας, απολαυστικά muffins και άλλα γλυκα, καθώς και παραδοσικά είδη Ελληνικού πρωινού όπως καγιανάς, Ελληνικές γλυκές και αλμυρές πίτες.

Το Theoxenia Palace συμμετέχει στο Ελληνικό Πρωινό μια πρωτοβουλία που σχεδιάστηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Greek Breakfast

Ο στόχος του προγράμματος “Ελληνικό Πρωινό” είναι να δώσει στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να γνωρίσουν τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας και τη γεύση στο πρωινό από αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα και πιάτα που βρίσκονται στο επίκεντρο της Μεσογειακής Διατροφής. Η μεσογειακή διατροφή δεν είναι απλά μια σύγχρονη διατροφική τάση, αλλά σύμφωνα με την UNESCO «πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας». Τα κύρια προϊόντα της μεσογειακής διατροφής, όπως το ψωμί, τα παξιμάδια, το ελαιόλαδο, οι ελιές, το γιαούρτι, το μέλι, τα τυροκομικά προϊόντα, τα αλλαντικά, τα φρέσκα λαχανικά, τα όσπρια, οι πίτες, τα γλυκά και τα φρέσκα φρούτα αποτελούν τη βάση του ελληνικού πρωινού.

Υπηρεσια δωματίου Room Service στο Theoxenia Palace

Επιλέξτε να δειπνήσετε στο δωμάτιο σας παραγγέλνοντας room service. Ένας πλούσιος κατάλογος σας προσφέρει αρκετές γευστικές επιλογές από Ιταλική, Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, καθώς και απολαυστικά επιδόρπια.

Μεσογειακες γευσεις στο Theoxenia Palace Restaurant – Bar

Μοναδικο Design

Ανακαλύψτε στην καρδιά της Κηφισιάς, στην πλατεία Κεφαλαρίου, έναν μοναδικά καλαίσθητο χώρο στο εστιατορίο του Theoxenia Palace. Η πολυτελή και προσεγμένη διακόσμηση διαθέτει minimal στοιχεία δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κεντρικό στοιχείο του χώρου αποτελεί το εντυπωσιακό “wave sculpture” που αιωρείται κάτω από τα ειδικά φωτιστικά δίπλα στην είσοδο του εστιατορίου. Πάνω από τη μεγάλη κεντρική τράπεζα, όπου μπορούν να δειπνήσουν έως 20 άτομα, ξεχωρίζει ο εντυπωσιακός, βραβευμένος για τον σχεδιασμό του, πολυέλαιος Zoom από τον Floyd Paxton. Στο χώρο συνυπάρχουν αρμονικά στοιχεία Δυτικής αρχιτεκτονικής που σε συνδυασμό με το Zen garden, τα δρύινα πατώματα και τις ξύλινες τικ επενδύσεις δημιουργούν ένα εξωτικό και ζεστό περιβάλλον για μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης.

Γευστικη εμπειρια

Απολαύστε μοναδικές γεύσεις με προσεγμένα πιάτα και ορεκτικά από την Ελληνική και Ιταλική κουζίνα όπως το ριζότο Σαφράν με γαρίδες, τις πέννες ολικής αλέσεως με μανιτάρια και μοτσαρέλλα, και τα φιλετάκια μαριναρισμένα με μαυροδάφνη. Για επιδόρπια ο σεφ προτείνει εντυπωσιακές δημιουργίες όπως cheesecake με φρούτα, σπιτικό τιραμισού και σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια.

Δημιουργικα κοκτειλ στο Theoxenia Palace Bar

Στο επενδυμένο μπαρ, με Verde Bamboo μάρμαρο από Βραζιλία, που αποτελεί το «κόσμημα» του Theoxenia Palace Bar, μπορεί κανείς να απολαύσει εξωτικά κοκτέιλ. Τα εντυπωσιακά “light boxes” που περιβάλλουν το μπαρ δημιουργούν μια αισθησιακή ατμόσφαιρα. Απολαύστε ένα single malt whisky στο ζεστό περιβάλλον του bar ή δοκιμάστε εξωτικά κοκτέιλ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων. Για μια ξεχωριστή εμπειρία γευθείτε ξεχωριστά κρασιά από τον εγχώριο ή διεθνή αμπελώνα.

* Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο : +30 210-6233622