Ενα boutique ξενοδοχειο στην Κηφισια

Tο ξενοδοχείο Theoxenia Palace μετά την πλήρη ανακαίνισή του το 2012, αποτελεί το κόσμημα της Πλατείας Κεφαλαρίου και ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική και τη γοητεία του.  Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα και πιο αριστοκρατικά προάστια της Αθήνας, την Κηφισιά. Η διακριτική πολυτέλεια δένει αρμονικά με το απαράμιλλο service προσφέροντας μοναδικές στιγμές ξεκούρασης.

Επιλέξτε για τη διαμονή σας το Theoxenia Palace και απολαύστε όλες τις ανέσεις σε συνδυασμό με πολυτέλεια σε πλήρη ανακαινισμένα δωμάτια και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, όπως gourmet εστίαση, εξωτερική πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα, spa και μασάζ, ανανεωμένο business center, αίθουσες για συνέδρια και meeting και χωρίς χρέωση ασύρματο Wifi Internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Εάν η επίσκεψή σας είναι για επαγγελματικούς λόγους ή είναι καθαρά για αναψυχή, μια παραμονή στο Theoxenia Palace σας εγγυάται την απόλυτη ικανοποίηση και πολυτέλεια, την προσεκτική προσωπική εξυπηρέτηση, και την ευχαρίστηση μιας ασύγκριτα θαυμάσιας και κατάλληλης θέσης.