Διαμονη υψηλου επιπεδου στο αριστοκρατικο Κεφαλαρι στην Κηφισια

Στο ακριβότερο σημείο του Κεφαλάριου δεσπόζει επιβλητικά το ξενοδοχείο Theoxenia Palace. Με θέση πάνω στο πάρκο Κεφαλαρίου, το Theoxenia Palace βρίσκεται κοντά στις πιο exclusive boutique και καταστήματα την Κηφισιάς. Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο βρίσκονται επίσης μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, club και café της πόλης. Τα εμπορικά κέντρα The Mall Athens και το Golden Hall, το νεότερο και καλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, απέχουν μόλις λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο. Η πρόσβαση για το κέντρο της Αθήνας είναι εύκολη με το τραίνο από το σταθμό Κηφισιάς, σε πολύ μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο. Τους καλοκαιρινούς μήνες το δροσερό κλίμα της Κηφισιάς αποτελεί πλεονέκτημα συγκριτικά με το κέντρο.

Εξαιρετικη θεση για business

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της θέσης του ξενοδοχείου στην Κηφισιά είναι το γεγονός ότι απέχει μόλις μερικά λεπτά από το επιχειρηματικό κέντρο στο Μαρούσι και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται επί της Εθνικής Οδού στην Κηφισιά. Η μεγάλη συγκέντρωση πολυεθνικών επιχειρήσεων κοντά στο Theoxenia Palace αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα του ξενοδοχείου που επιτρέπει σε στελέχη επιχειρήσεων να μένουν σε ένα boutique ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις και ταυτόχρονα να βρίσκονται κοντά στη δουλειά τους.

Τουριστικα Αξιοθεατα

  • Μουσείο Ακρόπολης 12 km
  • Ακρόπολη 12 km
  • Helexpo Εκθεσιακό Κέντρο 3 km
  • Θέατρο Ηρώδου Αττικού 12 km
  • Παναθηναϊκό Στάδιο 12 km
  • Λυκαβηττός      10 km
  • Ολυμπιακό Στάδιο  3 km

Προσβαση στο Theoxenia Palace :

Απο το Αεροδρομιο Ελ. Βενιζελος (ATH) :

Κινηθείτε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα για 20 km. Ακολουθείστε την έξοδο Λεωφόρο Κηφισίας προς Κηφισιά για 3 km. Φτάνοντας στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο γυμναστήριο ακολουθήστε την οδό Κυριαζή μέχρι να συναντήσετε την οδό Κολοκοτρώνη. Στο τέρμα της οδό Κολοκοτρώνη ξεκινάει η οδός Φιλαδελφέως όπου ξεχωρίζει επιβλητικά το ξενοδοχείο Theoxenia Palace απέναντι από το πάρκο Κεφαλαρίου.

Απο το κεντρο της Αθηνα :

Ξεκινώντας από την πλατεία Συντάγματος κινηθείτε στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας προς Κηφισιά. Σε 1 km θα συναντήσετε την Λεωφόρο Κηφισίας και θα κινηθείτε με κατεύθυνση προς Κηφισιά. Μετά από 10 km, φτάνοντας στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο γυμναστήριο ακολουθήστε την οδό Κυριαζή μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη. Στο τέρμα της οδό Κολοκοτρώνη ξεκινάει η οδός Φιλαδελφέως όπου ξεχωρίζει επιβλητικά το ξενοδοχείο Theoxenia Palace απέναντι από το πάρκο Κεφαλαρίου.

Απο το κεντρικο λιμανι του Πειραια :

Αναχωρώντας από το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά κινηθείτε επί της οδού Ποσειδώνος και ακολουθήστε τις επιγραφές προς Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Κινηθείτε στην Εθνική Οδό για 12 km μέχρι να συναντήσετε την έξοδο προς Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο. Μετά από 3 km στην Αττικό Οδό ακολουθήστε την έξοδο Λεωφόρο Κηφισίας προς Κηφισιά για άλλα 3 km. Φτάνοντας στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο γυμναστήριο ακολουθήστε την οδό Κυριαζή μέχρι να συναντήσετε την οδό Κολοκοτρώνη. Στο τέρμα της οδό Κολοκοτρώνη ξεκινάει η οδός Φιλαδελφέως όπου ξεχωρίζει επιβλητικά το ξενοδοχείο Theoxenia Palace απέναντι από το πάρκο Κεφαλαρίου.

Δειτε μας στο Google Map


View Larger Map