Διαμονή υψηλού επιπέδου στο αριστοκρατικό Κεφαλάρι στην Κηφισιά

Το ξενοδοχείο Theoxenia House βρίσκεται στο ακριβότερο σημείο του Κεφαλαρίου, κοντά στις πιο exclusive boutique και καταστήματα στην Κηφισιά. Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο βρίσκονται επίσης μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, club και café της πόλης. Τα εμπορικά κέντρα The Mall Athens και το Golden Hall, το νεότερο και καλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, απέχουν μόλις λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο. Η πρόσβαση για το κέντρο της Αθήνας είναι εύκολη με το τραίνο από το σταθμό Κηφισιάς, σε πολύ μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο. Τους καλοκαιρινούς μήνες το δροσερό κλίμα της Κηφισιάς αποτελεί πλεονέκτημα συγκριτικά με το κέντρο.

Εξαιρετική θέση για business

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της θέσης του ξενοδοχείου στην Κηφισιά είναι το γεγονός ότι απέχει μόλις μερικά λεπτά από το επιχειρηματικό κέντρο στο Μαρούσι και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται επί της Εθνικής Οδού στην Κηφισιά. Η μεγάλη συγκέντρωση πολυεθνικών επιχειρήσεων κοντά στο Theoxenia House αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα του ξενοδοχείου που επιτρέπει σε στελέχη επιχειρήσεων να μένουν σε ένα boutique ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις και ταυτόχρονα να βρίσκονται κοντά στη δουλειά τους.

Τουριστικά Αξιοθέατα

  • Μουσείο Ακρόπολης 12 km
  • Ακρόπολη 12 km
  • Helexpo Εκθεσιακό Κέντρο 3 km
  • Θέατρο Ηρώδου Αττικού 12 km
  • Παναθηναϊκό Στάδιο 12 km
  • Λυκαβηττός      10 km
  • Ολυμπιακό Στάδιο  3 km

Πρόσβαση στο Theoxenia House

Από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος (ATH) :

Κινηθείτε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα για 20 km. Ακολουθείστε την έξοδο Λεωφόρο Κηφισίας προς Κηφισιά για 3 km. Φτάνοντας στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο γυμναστήριο ακολουθήστε την οδό Κυριαζή μέχρι να συναντήσετε την οδό Κολοκοτρώνη. Στο τέρμα της οδό Κολοκοτρώνη ξεκινάει η οδός Φιλαδελφέως. Στρίψτε δεξιά μετά το φανάρι και θα συναντήσετε επί της Οδού Χαριλάου Τρικούπη το boutique ξενοδοχείο Theoxenia House.

Από το κέντρο της Αθήνας :

Ξεκινώντας από την πλατεία Συντάγματος κινηθείτε στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας προς Κηφισιά. Σε 1 km θα συναντήσετε την Λεωφόρο Κηφισίας και θα κινηθείτε με κατεύθυνση προς Κηφισιά. Μετά από 10 km, φτάνοντας στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο γυμναστήριο ακολουθήστε την οδό Κυριαζή μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη. Στο τέρμα της οδό Κολοκοτρώνη ξεκινάει η οδός Φιλαδελφέως. Στρίψτε δεξιά μετά το φανάρι και θα συναντήσετε επί της Οδού Χαριλάου Τρικούπη το boutique ξενοδοχείο Theoxenia House.

Από το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά :

Αναχωρώντας από το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά κινηθείτε επί της οδού Ποσειδώνος και ακολουθήστε τις επιγραφές προς Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Κινηθείτε στην Εθνική Οδό για 12 km μέχρι να συναντήσετε την έξοδο προς Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο. Μετά από 3 km στην Αττικό Οδό ακολουθήστε την έξοδο Λεωφόρο Κηφισίας προς Κηφισιά για άλλα 3 km. Φτάνοντας στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο γυμναστήριο ακολουθήστε την οδό Κυριαζή μέχρι να συναντήσετε την οδό Κολοκοτρώνη. Στο τέρμα της οδό Κολοκοτρώνη ξεκινάει η οδός Φιλαδελφέως. Στρίψτε δεξιά μετά το φανάρι και θα συναντήσετε επί της Οδού Χαριλάου Τρικούπη το boutique ξενοδοχείο Theoxenia House.

Βρείτε μας στο Google Maps


View Larger Map