ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ MEETING ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 5-ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Επαγγελματικές Συναντήσεις, Παρουσιάσεις & Συνέδρια

Ανακαλύψτε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και αίθουσες που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 300 ΑΤΟΜΑ

4 πολυτελείς αίθουσες

Ανακαλύψτε ευέλικτους χώρους που προσαρμόζονται τέλεια στους στόχους σας και τεχνολογία που ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές απαιτήσεις παρουσίασης.

ΑίθουσαΜέγεθος
(σε τ.μ.)
Διαστάσεις
(πλάτος x μήκος μέτρα)
Ύψος
(μέτρα)
TheatreClassroomU-ShapeCocktailBanquet
Αφροδίτη747 x 10,52,8050252010060
Αλέξανδρος1058 x 12,52,7540202010060
Απόλλων1798,5 x 213,701608040280180
Ποσειδών2528 x 262,6530015070350220

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αίθουσα Αφροδίτη

Η αίθουσα Αφροδίτη βρίσκεται στον 1ο όροφο του ιστορικού κτηρίου, έχει μέγεθος 74 τετραγωνικών μέτρων και είναι ο ιδανικός χώρος για μικρότερες εκδηλώσεις, όπως συσκέψεις, συγκεντρώσεις ανώτατου επιπέδου ή σεμινάρια χωρητικότητας έως 50 ατόμων. Με το κομψό και πολυτελές περιβάλλον της, τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό της και τον φυσικό φωτισμό που διαθέτει, η αίθουσα Αφροδίτη έχει γίνει η πρώτη επιλογή κορυφαίων στελεχών εταιρειών. Η αίθουσα παρέχει ησυχία, ιδιωτικότητα και είναι εξοπλισμένη με οθόνη προβολής, flip-chart και με πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αίθουσα Αλέξανδρος

Η αίθουσα Αλέξανδρος έχει μέγεθος 105 τετραγωνικών μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει συναντήσεις έως 40 ατόμων, παρουσιάσεις, coffee break και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή σουίτα φιλοξενίας. Η πολυτελής διακόσμηση της αίθουσας αναδεικνύεται από τα χαρακτηριστικά δάπεδα με χαλιά και την προβολή έργων τέχνης.

Προβολέας & Οθόνη

Business Center

High Speed Internet

Catering Διαθέσιμο

Coffee Breaks

Concierge Υπηρεσίες

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Γάμοι, Πάρτυ & Εκδηλώσεις

Γιορτάστε τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας στις ειδικά διαμορφωμένες, πολυτελείς αίθουσες δεξιώσεων του Piraeus Theoxenia, του μοναδικού 5-αστέρων ξενοδοχείου στον Πειραιά. Διαλέξτε μεταξύ δύο εντυπωσιακών αιθουσών, «Απόλλων» και «Ποσειδών» με ξεχωριστό χαρακτήρα και ιδιαίτερη διακόσμηση. Σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και εμπνευσμένους σεφ του Piraeus Theoxenia η γαμήλια δεξίωσή σας θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Μοναδικές γευστικές δημιουργίες συνοδεύουν την εκδήλωσή σας, παρέχοντας τη φροντίδα και την ποιότητα της ομάδας του Piraeus Theoxenia. Δέσμευση μας αποτελεί η απόλυτη ικανοποίησή σας, καθώς και η φροντίδα των καλεσμένων σας που μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Λαμπερές Δεξιώσεις Γάμου

Προσφέροντας επιλογές από gourmet σερβιριστά μενού και πλούσιους μπουφέδες, η ομάδα του Piraeus Theoxenia διαθέτει την εμπειρία για να υπερβεί τις προσδοκίες σας και να σας εντυπωσιάσει με ξεχωριστές γεύσεις. Με απόλυτη δέσμευση μας στο άψογο σέρβις και στην λεπτομερή οργάνωση της δεξίωσής σας, μπορείτε να είστε σίγουροι για την απόλυτη επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσής σας. Επιλέγοντας το Piraeus Theoxenia η επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσής σας είναι εξασφαλισμένη!

Αίθουσα Απόλλων

Η αίθουσα Απόλλων είναι 179 τετραγωνικά μέτρα και ξεχωρίζει για τα μαρμάρινα πατώματα και τους εντυπωσιακούς πολυελαίους με κρύσταλλα Swarovski που δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης χώρου. Επιλέξτε την αίθουσα Απόλλων για δεξιώσεις έως 180 καλεσμένους. Η αίθουσα βρίσκεται στο ισόγειο με φυσικό φωτισμό και διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο.

Αίθουσα Ποσειδών

Διαθέτοντας 252 τετραγωνικά μέτρα με δρύινα πατώματα, η αίθουσα «Ποσειδών» αποτελεί ιδιαίτερα ζεστή πρόταση για γαμήλιες δεξιώσεις μέχρι 220 καλεσμένους. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και ζήστε μοναδικές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης στην αίθουσα Ποσειδών. Η αίθουσα είναι διακοσμημένη με ειδικά επιλεγμένα έργα τέχνης.