ΑΠΟΛΑΣΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Εστιατόριο και Μπαρ

Προσεκτικά επιμελημένα μενού ενσωματώνουν τοπικά υλικά σε εκλεκτά πιάτα που αντικατοπτρίζουν μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις.

ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ανακαλύψτε νέες γεύσεις

Παραδοθείτε στις γευστικές απολαύσεις που σας προσφέρει το νέο μοντέρνο και κομψό σημείο συνάντησης του Πειραιά. Το Incognito restaurant είναι ένας καταπληκτικά διακοσμημένος χώρος με προσεγμένο design ντυμένος με ζεστά χρώματα, ξύλο και με χαρακτηριστικούς πίνακες σε απόλυτη αρμονία. Τόπος συνάντησης για κάθε ώρα της ημέρας, για ένα business lunch ή για ένα χαλαρό δείπνο. Ένα απολαυστικό ταξίδι γαστριμαργίας στην Μεσογειακή κουζίνα, μία πανδαισία εξαιρετικών πιάτων που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Το Incognito Bar είναι μια μοντέρνα και ήρεμη όαση στο κέντρο του Πειραιά. Η ζεστή, άνετη και εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το προσεγμένο service που προσφέρει το κάνουν το πιο εκλεπτυσμένο bar ξενοδοχείου. Ένας χώρος ευχάριστος για φιλικές ή επαγγελματικές συναντήσεις μετά το τέλος της εργασίας όπου προσφέρονται ποικιλίες καφέ, ελαφριά γεύματα και εκλεκτά ποτά.