Μεγαλοπρεπεις Γάμοι στον Πειραιά, στο 5-αστερο ξενοδοχειο Piraeus Theoxenia

Γιορτάστε τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας στις ειδικά διαμορφωμένες, πολυτελείς αίθουσες δεξιώσεων του ξενοδοχείου Piraeus Theoxenia. Διαλέξτε μεταξύ δύο εντυπωσιακών αιθουσών, «Απόλλων» και «Ποσειδών» με ξεχωριστό χαρακτήρα και ιδιαίτερη διακόσμηση. Σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και εμπνευσμένους σεφ του Piraeus Theoxenia η γαμήλια δεξίωσή σας θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η αίθουσα «Απόλλων» ξεχωρίζει για τα μαρμάρινα πατώματα και τους εντυπωσιακούς πολυελαίους με κρύσταλλα Swarovski που δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης χώρου. Επιλέξτε την αίθουσα «Απόλλων» για δεξιώσεις έως 180 καλεσμένους.

Διαθέτοντας δρύινα πατώματα και ειδικά επιλεγμένα έργα τέχνης, η αίθουσα «Ποσειδών» αποτελεί ιδιαίτερα ζεστή πρόταση για γαμήλιες δεξιώσεις μέχρι 220 καλεσμένους. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και ζήστε μοναδικές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης στην αίθουσα «Ποσειδών».

Προσφέροντας επιλογές από gourmet σερβιριστά μενού και πλούσιους μπουφέδες, η ομάδα του Piraeus Theoxenia διαθέτει την εμπειρία για να υπερβεί τις προσδοκίες σας και να σας εντυπωσιάσει με ξεχωριστές γεύσεις. Με απόλυτη δέσμευση μας στο άψογο σέρβις και στην λεπτομερή οργάνωση της δεξίωσής σας, μπορείτε να είστε σίγουροι για την απόλυτη επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσής σας.

Επιλέγοντας το Piraeus Theoxenia η επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσής σας είναι εξασφαλισμένη !

Ειδική Προσφορά για Γαμήλιες Δεξιώσεις στο Piraeus Theoxenia

Ειδικά πακέτα τιμών με πλήρη μενού και ποτά από 36 Ευρώ !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα Πωλήσεων και Εκδηλώσεων του Piraeus Theoxenia στο 210-4112550 ή στείλτε e-mail: sales.piraeus@theoxeniapalace.com .